torsdag 10 mars 2011

gulle er!

Vad fint med så mycket klok respons på mitt missnöjda inlägg i går! Ni är ju världens bästa bloggläsare, hoppas ni vet det. Åsa till och med skrev ett hyllningsinlägg till mig, jag blir så glad att det blir alldeles varmt i magen! Nu får vi jobba med att tänka på att vi är bra så som vi är och tänka på att de där smala modellerna sannolikt inte har ett så roligt liv, helt utan kakor och onyttigheter. Hejja oss!

4 kommentarer:

  1. Läste just både ditt braiga inlägg och alla kloka kommentarer! Märkligt att fast man är vuxen och vet allt el iaf mkt om påverkan, massmedia, reklam osv och hela köret ändå sväljer alltihop och går omkring och känner att man inte duger. Och får dåligt f*****g samvete för att man äter "fel" eller tar något sött... suck. Och vad värre är, hur kan man hejda detta så att ens barn kan slippa så mkt som möjligt av detta dumma tänk. Som tonårsmamma försöker jag stärka tjejerna (samtidigt som jag ju brottas m problematiken själv).

    SvaraRadera
  2. Libby: ja, det är så jäkla svårt! mina barn är riktiga gottegrisar, men det är ju så att man inte bör äta godis varje dag. Inte lätt att förklara det på ett pedagogiskt sätt dock...

    SvaraRadera
  3. Roligt liv är ju det man vill ha! Jag vill inte bli en sån som avstår livets goda men såklart, rimliga mängder är ju bra!
    Hejja alla oss kloka som skrivit om detta här!

    SvaraRadera