fredag 4 februari 2011

hur blev det såhär?

















Här har man gått och försökt vara nyttig i några veckor, och faktiskt lyckats ganska bra. Så kommer en fredag förmiddag fylld med rätt trista arbetsuppgifter när man tycker att man är värd fredagsfixa deluxe. Som ett brev på posten kommer sockerchocken: illamående, skakningar, och sen abstinensen när sockret går ur kroppen. Jag som brukade vara mästare på sötsaksmoffning! Hur blev det såhär?

4 kommentarer:

  1. kolla vad kroppen är smart som verkligen, verkligen, verkligen INTE vill ha det här.
    Det var en engångsföreteelse Frida!

    SvaraRadera
  2. Yogamamma: ja, det är fantastiskt hur fort kroppen vänjer sig av. synd att psyket är lite långsammare, och fortfarande längtar efter såna här frosserier. Ska dock komma ihåg känslan, för den är inte behaglig. Alls.

    SvaraRadera
  3. Det är väl märkligt, undrar om man alltid varit så att man får sockerabstinens eller om det kommer med åldern? Svårt att veta eftersom man inte hade någon kontroll när man var liten :D Jag kommer ihåg när du och Emelie hade godisstopp och skulle få pengar. Mig hade man lika gärna sagt åt att klättra uppför K2 :D

    SvaraRadera
  4. Jenny: jag har också funderat på det där. men helt klart är det olika för olika människor. jag fattar inte hur jag fixade godisstopp i ett år, för några futtiga hundralappar!!

    SvaraRadera