torsdag 27 januari 2011

grönt är skönt
























Fast lite kallt när det enda gröna plagg man äger är en sommarklänning. Och det är fjorton minus ute. Då får man plussa på en yllekofta och sjal. Armbandet är också grönt, men det värmer tyvärr inte så mycket.

12 kommentarer:

  1. nänä, men vad gör man inte för en grön dag liksom!!! snajdigt!

    SvaraRadera
  2. Jag har gillat alla veckans outfits, den gula kjolen var verkligen toppen, men den här var ju på pricken. (Pun intended)

    Som kuriosa kan nämnas att jag har ett likadant armband som du. Fast blått. Jag har aldrig sett ett likadant tidigare så det var iallafall roligt för mig. :-)

    SvaraRadera
  3. sara: åh - tack!!

    special K: TACK!

    libby: precis, lite får man väl offra!

    Katarina: åh, så roligt med armbandet. jag har köpt mitt på tradera, ingen aning om ursprunget.

    SvaraRadera
  4. Jag som är grönt-älskare gillar verkligen din outfit. Klänningen är superfin! Fick jag välja skulle jag ständigt gå grönklädd. Som ett skogsrå, kanske, eller en alv?

    SvaraRadera
  5. Grönt är skönt... Kul att se allas bilder. Idag blir det ingen från mig. Det var i alla fall en grön kofta , svarta leggings och grönt gnistrande Pilgrimshalsband. Imorgon är det blått som gäller!

    SvaraRadera
  6. Jag var tvungen att rota i arkivet, fick för mig att jag sett den här klänningen i en gravid tvillingmage: fraidi.blogspot.com/2007_04_01_archive.html Hur kan man komma ihåg så märkliga saker? Den är lika fin fortfarande!

    SvaraRadera
  7. vill man vara fin, får man lida pin, sade alltid min gamlamormor. och FIN, det är (var) (äh, ÄR) du ju! :D tänkte först skriva att jag gillade armbandet extra, men hey, jag gillar hela kombon av allt!

    SvaraRadera
  8. k: hmm, jag känner mig aldrig som vare sig skogsrå eller alv. antagligen därför jag sällan klär mig i grönt.

    tina: du har så rätt! vilket minne!

    fia: åh, tack!

    SvaraRadera
  9. Åh vilken fin klänning och armbandet också!! Grönt ÄR skönt! :D

    SvaraRadera
  10. Åh vilken fin klänning och armbandet också!! Grönt ÄR skönt! :D

    SvaraRadera