torsdag 11 november 2010

Ellen samlar

En av mina första bloggidoler är Anna. Först skrev hon den första modebloggen Anna feat. Mel E, och nu senast har hon bloggat om hennes och hennes familjs liv i Indien. Men nu har de varit tvugna att åka hem, pga att deras lilla dotter är sjuk. Och nu har de startat en insamling i hennes namn. Jag blir tårögd bara av att tänka på sjuka barn, så om ni känner som jag så klicka in här, och se vad ni kan göra.

Så här skriver Ellens familj:
"Den 18 Augusti förändrades livet när vår treåriga dotter Ellen på ett ögonsjukhus i Madurai i Indien diagnostiserades med Bilateralt Retinoblastom*. 5 dagar senare var vi i Stockholm. Allt skärmades av och fokuserades på en enda sak. Att Ellen ska bli frisk. Och barncancerfonden är plötsligt för oss inte bara en behjärtansvärd organisation, utan en livsavgörande sådan.

Ca 300 barn får cancer i Sverige varje år. För 40 år sedan överlevde 1 av fyra, idag överlever 3 av 4. Barncancerfonden finansierar 90% av forskningen kring barncancer i Sverige, och finansieringen består helt av gåvor från privatpersoner och företag.

Hjälp oss att stötta forskningen kring barncancer så att fler barn får överleva!

Stort tack på förhand, och kramar från Ellen med familj!"

2 kommentarer: