torsdag 28 oktober 2010

ah just ja

Som grädde på moset denna dag måste jag tanka bilen. Jag avskyr att tanka bilen. En gång misslyckades jag inte mindre än två gånger. Skämdes så mycket att jag åkte vidare. Först på tredje macken lyckades jag få nån bensin i bilskrället. Sa jag att jag är väldigt ohändig? Sa jag att jag var grymt nöjd med mig själv när jag i söndags lyckades fylla på spolarvätska? Vanligtvis får jag inte ens upp motorhuven. Sa jag att jag avskyr bilar?

6 kommentarer:

  1. Hmm, misslyckades, hur? :-)

    SvaraRadera
  2. egentligen borde det ingå i körkortsutbildningen att tanka bilen en gång. gillar inte heller att tanka men älskar att köra.

    SvaraRadera
  3. Bilar ska rulla dit man vill. Det andra som behöver göras lämnar jag till maken ;-) Brukar byta bil (vi har två bilar) om jag ser att det är lite bensin i "min". Lat som jag är!

    SvaraRadera
  4. Hahahaaaa! Men tillslut lyckades du ju iallafall!! ;)) Tur att man inte ar den enda som misslyckas ibland...

    Forsta gangen jag tankade min bil har i Schweiz tyckte jag att jag horde klicket och slet ut slangen...........lat oss saga att bensinflodet INTE hade stoppat och Linda fick sig en mindre trevlig bensin dusch ;)

    SvaraRadera
  5. Ha ha ha, vad är det som är svårt med att tanka bilen? :-)

    Men fylla på spolarvätskan fixar du? Imponerande! (Nej, jag är inte ironisk.) Det måste jag också göra... Tack för påminnelsen.

    SvaraRadera
  6. Amanda: du skulle bara veta! välja fel bensinsort, inte fatt hur kortbetalningen går till, osv, osv.

    tingeling: jag älskar inte ens att köra :(

    mia: jag brukar försöka undvika att tanka jag med, men maken blir så arg...

    Linda: åh fy så hemskt!!

    Alexia: jag vet inte riktigt, men jag blir hemskt nervös varje gång. jag var hemskt nöjd när jag lyckads med spolarvätskan. det var liksom nödvändigt...

    SvaraRadera