fredag 16 januari 2009

it's getting better all the time

Samma hjärtskärande gråt vid lämningen i dag. När jag kom efter lunch var det dock bara skratt och glada miner. Signe-li hade mutats med lite napp och sen varit relativt nöjd. Båda Sessorna hade ätit massor vid lunch, härligt. Klumpen i mammamagen känns lite mindre.

7 kommentarer:

  1. Hoppas det ger sig snart och att de springer till dagmamman. Det går bra för oss med Melvin, känns skönt. Men på måndag börjar hans hårda dagisliv med superlånga dagar, det är lite jobbigt för mammahjärtat.

    SvaraRadera
  2. Förstår att det känns jobbigt :(. Men de har ju i alla fall varandra sessorna, även om det inte kan vägas upp av mamma. Skönt att det var bättre efter lunchen i alla fall.

    SvaraRadera
  3. En Mölnbobo: ja, jag har läst hos dig hur duktig Melvin är på dagis! Kommer säkert gå superbra för honom att vara där hela dagarna!

    Atomflickan: ja, det är verkligen skönt att de har varandra!

    SvaraRadera
  4. Snart får du kämpa för att få med dem hem ska du se... ;) Nej, men skönt att det går bättre! Äntligen fredag säger jag, det i kombination med strålande sol och nästan plågsamt blå himmel och kvällens på spåret gör lyckan total. Det behövs inte så jättemycket alla gånger... :) Kram!

    SvaraRadera
  5. Emschen: ja, jag hoppas det! Jag längtar oxå till På spåret. Vi tänker köra ost och vin till det, hur gott som helst!

    SvaraRadera
  6. Åh, smarrigt! Här blir det nog varma mackor & vin. Men nu måste jag nästan köpa en vällagrad cheddar också... Kram kram!!

    SvaraRadera