måndag 11 februari 2008

sessornas fjällsemester

Sessorna är lite för små för skidåkning än så länge (men om några år så!), så de har mest busat inne i stugan. Men det har varit en händelserik semester för dem också.

  1. Första gången med barnvakt. I princip varje förmiddag har svärmor/farmor varit hemma med Sessorna när mamma och pappa var ute i backarna. Och det har gått hur bra som helst. Tjejerna har uppfört sig och mamma och pappa har njutit.
  2. Både Signe och Stella har lärt sig att stå upp. Signe var nån dag före storasyrran, men nu är det bådas favoritsysselsättning.
  3. Smörgåsrån har introducerats i Sessornas värld, och det är det bästa som finns (förutom att stå) tycker tjejerna. Mamma och pappa är glada när Sessorna är glada och bryr sig inte så mycket om alla smulor och allt kladd som ätandet av smörgåsrån genererar.
Överhuvudtaget är Sessorna inne i en väldigt nöjd period. Bara någon vuxen är i närheten kan de hålla på och pyssla och dona själva riktigt länge. Härligt för alla!

6 kommentarer:

  1. Låter onekligen som ni har det alldeles underbart, hela stora familjen.
    Njut av skidåkning och av sessornas utvecklingssteg :)

    SvaraRadera
  2. Kul att ni haft en bra semester alla fyra! Och va duktiga dom är som står, hurra för det!

    SvaraRadera
  3. yogamamma: ja, det har verkligen varit underbart!

    mi: semester är bra härligt! och vi tycker såklart att Sessorna är duktigast i hela världen!

    SvaraRadera
  4. Ååh, vad kul för er att allt verkar ha "lossnat". Nu har ni en nöjd period igen o sen kommer separationsångestfasen. Den är vi i nu. Det är bara "mammamamamamamama" o jag kan inte skita utan att ha med bebin in på skithuset.
    Rån är gott hälsar Mandy. Det bästa är när man inte går upp så mycket i vikt då får man smör o ost på sina rån för det säger tanten på BVC är bra!

    SvaraRadera
  5. jenny; ja, allt kom verkligen på samma gång. Fast jag tror vi är lite inne på separationsångesten redan. Så länge jag är i samma rum kan de leka bra, men så fort jag lämnar rummet blir det gnälligt. Smör och ost på rånen verkar mums. Ska väga lillskitarna i morgon. Tror dock inte att det där med vikten är nåt problem för dem, de har värsta öl-magarna ;)

    SvaraRadera
  6. låter som om ni haft det härligt! smörgåsrån kan verkligen rädda många situationer under en tid...

    SvaraRadera