onsdag 13 juni 2007

sjalbild

Ett stycke bebis i sjal på mammas bröst. Ibland funkar det, och man får händerna fria. Tror att vi ska införskaffa en till, så att pappan kan bära en också.

Just nu sover sötisarna tillsammans i soffan, känns som första gången på dtt dygn som de båda är nöjda samtidigt. Ja, vi har haft en jobbig natt!

4 kommentarer:

  1. Verkar ju vara den ultimata lösningen... Du får lära mig hur man knyter en sådan!!! :)

    SvaraRadera
  2. jezz: det är faktiskt inte så svårt, till och med opraktiska jag fattade det rätt snabbt!

    SvaraRadera
  3. Det ser så smidigt ut och fungerade jättebra för Mandy. Vi kom aldrig till sjal med Hedda, det blev liksom inte så akut med behovet av fria händer då. Nu när nästa bebis kommer (20 nov) blir det nog sjal för hela slanten. Vi har ju en illbatting som inte kommer att acceptera stillasittande för bebis skull =(.

    Bilden på de båda från igår är ursöt. Jag undrar vad frisyrerna säger om temperamentet? Det ser ut som om Stella är mer "full i fan" med håret åt alla håll, medan Signe är mer "vän" (inte riktigt som Saltkråkans Malin, mer normalsnäll-vän liksom). Har ni märkt någon skillnad på dem?

    SvaraRadera
  4. Jag har också köpt en röd sjal men inte använt den än, vi har testat att knyta den. Den kommer jag ta med när jag ska ut till min mor, då kan vi knyta tillsammans, jag och sambon blir bara sura på varann :-)

    SvaraRadera